De Koestering

Onafhankelijk en integer 

Afscheidshuis en uitvaartzorg “de Koestering” staat voor zelfstandigheid en onafhankelijk. Zelfstandig omdat ik u met alle zorg en passie zelf geheel kan begeleiden tijdens een uitvaart. Onafhankelijk omdat iedereen in het afscheidshuis welkom is, wel of niet verzekerd, ongeacht welke uitvaartverzekering of -ondernemer en voor alle geloofsovertuigingen. Maar ook integer. Als u een naturapolis bij een grote uitvaartonderneming heeft afgesloten adviseer ik u over de kosten als u overweegt een andere uitvaartverzorger te kiezen. Vaak is het dan een verstandig advies om de polis op te volgen.

 

 

Kleinschalig en persoonlijk  

Wat uitvaartzorg “de Koestering” zo uniek maakt, is dat u vanaf de overlijdensmelding tot na de uitvaart persoonlijk door mij wordt geholpen. 24 uur per dag mag u op mij rekenen, voor de zorg voor uw dierbare en voor alles wat bij het regelen van een uitvaart komt kijken. Geen dienstroosters of werktijden maar vanaf het eerste contact kunt u op mijn volledige aandacht vertrouwen voor het uitvoeren van uw wensen.

 

 

Zuivere kosten en vertrouwen 

Bij grote uitvaartondernemingen worden de kosten van diverse managementlagen, kantoormedewerkers en onderhoud van grote panden logischerwijs doorberekend in de algemene omschrijving op de factuur. Het voordeel van een kleine onderneming is dat kosten zuiver blijven. Een duidelijke begroting vooraf en een overzichtelijke eindfactuur, dat geeft vertrouwen.

Klik hier voor meer sfeerbeelden