Over Anouska

Mijn naam is Anouska van Waes. Ik ben opgegroeid in de prachtige polder van Absdale. 
Nu, ruim 48 jaar later, woon ik samen met mijn man en mijn drie kinderen met veel plezier in Kloosterzande.Na lang wikken en wegen ben ik enkele jaren geleden begonnen met werken in de uitvaartzorg. Voor mij was dit een grote sprong in het diepe, maar ik heb er echt mijn passie in gevonden. Na enige tijd in de uitvaartbranche te werken wist ik vrij snel dat dit het vak is waarin ik mijn ziel in wil leggen. Het is zo’n bijzonder intieme tijd die je samen met de familie doorbrengt, dat is eigenlijk niet te beschrijven. Omdat ik mijn beide ouders en broer heb verloren weet ik hoe belangrijk het is om goed afscheid te nemen want het kan nooit meer worden verbeterd of veranderd.

“Mijn hart ligt bij het verzorgen van mooie en persoonlijke uitvaarten waar de nabestaanden met een warm gevoel op terug kunnen kijken”