Online gastenboek

Home / Online gastenboek

Wij horen graag van u hoe u de begeleiding van Uitvaartzorg de Koestering heeft ervaren. Indien u deze ervaring ook graag wilt delen met anderen, dan kunt u in dit gastenboek een reactie plaatsen. Klik hiernaast op de twee spreekwolkjes en laat uw reactie achter. U kunt er zelf voor kiezen of u uw naam achterlaat of liever anoniem wilt blijven.

De berichten worden alvorens het online publiceren door ons gecontroleerd om ongewenste en/of ongepaste reacties te voorkomen.

 

7 Reacties

 1. Geraldine van Heesch- Kirpestein

  Meelevend en meedenkend. Op een waardige manier samen de intense laatste dagen beleven. Het voelde als een warme deken, liefdevol.
  Erg blij dat we deze manier mochten ontdekken.

  Antwoord
 2. Esther Eggermont

  Als familie kijken wij terug op een warm, liefdevol afscheid van onze vader. Vanaf het allereerste moment dat wij kennis maakten met Anouska was het aangenaam en dacht zij met ons mee. Ze verstaat haar vak. Zij voelde heel goed aan wat onze wensen waren, maakte zaken bespreekbaar en dacht in mogelijkheden, zodat wij met elkaar toewerkten aan een heel mooi afscheid dat tot in de puntjes was geregeld. Anouska heeft ons het gevoel gegeven dat wij er niet alleen voorstonden en heeft ons hierin begeleid. Zij liet ons inzien dat hoe verdrietig het verlies ook is de dood niet angstig, afstandelijk is maar toenaderbaar en vredig kan zijn. Dank Anouska ook voor je persoonlijke berichten na de uitvaart.

  Antwoord
 3. Adrie Rijk

  Zorgvuldig, voorkomend, deskundig en betrokken; dat zijn de woorden die bij de familie opkomen als we terugdenken aan de rouwbegeleiding in de periode na het overlijden van mijn moeder. Dank je wel Anouska!

  Antwoord
 4. Gonny Taalman

  we hebben samen met Anouska het afscheid geregeld voor ons ma.
  we vonden dit een hele fijne samenwerking en kijken hier nog steeds met grote tevredenheid op terug.
  ze zorgde ervoor dat we alles op een goede en fijne manier konden regelen en bleef ons ook nog begeleiden in de nadagen van het afscheid
  dank je wel Anouska.

  Antwoord
 5. Roos Steijns-Heye

  Vanaf het overlijden van mijn man tot de dag van de uitvaart kwam er veel op ons gezin af. Emotioneel gezien maar ook praktisch.
  Anouska en Inge hebben ons hierin vanaf het begin geweldig bij geholpen. Niets moest, alles kon en terwijl het voelde als ongedwongen werd toch een strakke planning aangehouden. De kosten overzichtelijk, de verzorging tot in de puntjes.
  Het voelde goed en het was ook goed.
  We kijken mede dankzij de zorg van de Koestering terug op een heel mooi persoonlijk afscheid.

  Antwoord
 6. Fam van de Velde-Tieleman

  Bedankt Anouska en Inge.
  Als familie kijken wij terug op een warm, liefdevol afscheid van onze vader.
  De verzorging was tot in de puntjes zeer goed geregeld en zeer waardig en respect vol.

  Antwoord
 7. Ilse

  De Koestering is een mooie, liefdevolle plaats voor een waardig afscheid. Alles is mogelijk, niet alleen de laatste verzorging en prachtige kamers waar iedereen nog afscheid kan nemen, ook een dienst met muziek en beeld (livestream) in een prachtige zaal, organisatie van vervoer, begeleiding bij begrafenis of crematie elders. Alles wordt perfect verzorgd en t team van De Koestering staat op elk moment van de dag voor je klaar! Full-time, betaalbare service met veel persoonlijke aandacht en vooral veel liefde en respect. Wij raden iedereen De Koestering aan. Ook in de corona tijd bespreken ze alles persoonlijk met je en zijn ze in staat met alle beperkende maatregelen om te zorgen voor een afscheid van je naaste wat altijd een zeer dierbare herinnering blijft! Wij danken Anouska en haar team en weten zeker dat onze man en Pa Jo Strobbe het perfect gevonden had. Fam. Strobbe-Goossen, Marijke, Angelique en Ilse

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Groenendijk 51
4587 CS Kloosterzande

Tel: 0114- 67 22 22
Gsm: 06- 125 24 158

E-mail: info@de-koestering.nl